Vargjakt 2010

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. pbengtsson skriver:

    Media mässigt verkar varg jakten varit ett bakslag för jägar kåren i dags läge, med den negativa uppmärksamheten som det har tagit kan man ju knappast ta det som ett lyckat steg i utveklingen av ett sympatiskt samhälle för våran situation. Hur kämpar man vidare för att detta ska vända till ”våran” sida igen? Nån som vet hur strategin ser ut??

  2. Hans Ruste skriver:

    Det är inte svårbegripligt att media vinklar. Glöm inte att det inom framförallt miljöpartiet finns en överrepresentation av journalister. Den strategi som du eftersträvar är att inför valet 2010 vara medveten om var du röstar på. Allt handlar om politik. Jägarnas ända hopp står till en fortsatt borgelig valseger. Sätta dig noga in i vad Miljöpartiet, Vänster och därmed också sossarna vill.
    För mig personligen all alla andra frågor underordnade möjligheten att få jaga med löshund och leva ett liv på landsbygden där jag känner mig hemma.